Parkeren bij de Boulevard

Parkeren kan vlakbij de Boulevard!

De mooiste Boulevard van Nederland is makkelijk bereikbaar per auto. Lees onderstaand waar je kunt parkeren. Let wel op: altijd een kaartje kopen of een parkeerschijf gebruiken. Want een foutparkeerder betaalt al gauw € 140,--. Voldoe je daar aan? Dan staat je niets meer in de weg om te genieten van de prachtige Boulevard Harderwijk. Waar je kunt parkeren? Lees het op deze pagina. De informatie is afkomstig van de site van de Gemeente Harderwijk. 

Parkeerterrein P6  ligt het dichtst bij de Boulevard en is daarom meestal gauw vol. Parkeerterrein P6A is gereserveerd voor bewoners en vergunninghouders. Parkeerterrein P2 is het dichts bij de Boulevard. Even de brug over en je bent er. Wil je voordelig en heel veilig parkeren? Zet de auto dan neer in Parkeergarage De Houtwal, de mooiste parkeergarage van Nederland. De eerste twee uur parkeren is gratis! Zie voor meer informatie:  

https://www.facebook.com/houtwalparkeergarage


Parkeren op de Boulevard: vaak wel, soms niet

In de zomermaanden van april tot eind september is parkeren op de Boulevard Harderwijk niet toegestaan (zie P5) Kijk even naar de volgende tijden plaatsen waar je al dan niet mag parkeren. Het parkeren op de Boulevard is naar Nederlandse begrippen eigenlijk niet eens zo duur: € 1,70 per uur. Elders parkeer je goedkoper. 

1 mei tot 1 november

Tijdens deze periode is de Boulevard officieel afgesloten voor gemotoriseerd verkeer (auto's en motoren). Bezoekers van de Boulevard en de binnenstad kunnen parkeren op:

  • P1 Havendijk (blauwe zone -maximaal 3 uur gratis parkeren). Dat is vlakbij de Boulevard. 
  • P2 Lelykade (lang parkeren)
  • P6 maximaal 3 uur (kort parkeren)

1 november tot 1 april

In de weekenden is de Boulevard afgesloten voor gemotoriseerd verkeer (auto's en motoren). Bezoekers van de Boulevard en de binnenstad kunnen in deze periode parkeren op:

  • P1 Havendijk: januari 2019 3 uur gratis met schijf, na 1 februari 2019 betaald parkeren
  • P2 Lelykade (lang parkeren)
  • P6 maximaal 3 uur (kort parkeren)

Van maandag tot en met vrijdag kunnen bezoekers tijdens deze periode parkeren op:

  • P1 Havendijk (blauwe zone- maximaal 3 uur gratis parkeren)
  • P5 Boulevard